*MoJtAbA* (25-10-14), seyed mamali (25-10-14)
با تنظیمات مناسب نسبت به مشخصات سیستم بله . ولی رم رو به 8 گیگ برسونید . چون بازیهای جدید 8 گیگ رم رو لازم دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تنظیمات مناسب نسبت به مشخصات سیستم( برای اجرای بازی های جدید) شامل چه چیزایی میشه؟(لطفا یه راهنمایی کلی کنید)
|
|
مشخصا شما نباید تنظیمات رو زیاد بالا ببرید . البته بعید میدونم مونیتورتون full hd باشه که بخواهید روی hd یا full hd بازی کنید . در کل میتونید انتظار اجرای مطلوب بازیها داشته باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت 740 کارت بدی نیست ولی برای بازی در رزولیشن full hd مناسب نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظرم بودجتون را یکم افزایش بدید و 750gtx یا 750ti بخرید
قدرت 750 بیشتر از 2 برابر 740 است
*MoJtAbA* (25-10-14), nsm1000 (25-10-14), seyed mamali (25-10-14)
مانیتور من 21 اینچ است.... در کل هدف من اجرای بازی های جدید تا 3 سال آینده به صورت روان وبا اندازه ی مناسب برای این مانیتور wide screen البته بقیه ی تنظیمات بازی که شامل Texture Quality و Detail Quality و... بالا باشد...خلاصه از بازی لذت ببرم دیگه...نه این که دق بده منو الآن درحال حاظرسیستمم اینه که تصمیم دارم کارت گرافیکشو عوض کنم:
Graphic: SAPPHIRE Radeon Hd 5450
CPU : intel Corre i3 3/40 GHz
(البته میدونم که رم رو باید به 8 برسونم)Ram: 4 Gig
Mother board:Ultra Durable H81M S2PV
Graphic: SAPPHIRE Radeon Hd 5450 منو دق انداخته ... هیچ بازی رو اجرا نمیکنه (دروغ نگمLeft 4 dead 2 رو خوب اجرا کرد که اونم برای سال 2012 یعنی بازی قدیمی هست)
ولی در کل قیمت کارت گرافیکی که شما گفتید چقدر میتواند باشد؟
مانیتور 21 اینچه(wide screen)...والا نمیدونم full hd اصلا به چی میگنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدلش رو بگید هر چند بعیدم میدونم FULL HD باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (25-10-14)
یکی از پارامترهای خیلی مهم در اجرای روان بازیها، رزولیشن مانیتور استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رزولوشن مونیتور شما احتمالا 1600x900 است و برای اجرای روان بازیها سنگین همانطور که گفتم حداقل به یک کارت gtx750 نیاز دارید
ارزان ترین کارت با این چیپست( موجود در بازار) از برند galaxy و قیمتی حدود 470 تومن دارد
روی صفحه دسکتاپ راست کلیک کنید و از منوی باز شده گزینه screen resolution را انتخاب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل و رزولوشن مانیتور را میتوانید ببینید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 25-10-14 انجام شده است
*MoJtAbA* (25-10-14), AMD>INTEL (25-10-14), seyed mamali (25-10-14)
|
|
الآن مدلشو نمیدونم چون دست خودم نیست،یه مدتیه دادمش به کسی ولی این مانیتوری که الان روبه رومه(که خیلی قدیمیه) LG L1740P
ولی در کل تا چند وقت دیگه اون مانیتور میاد دستم...
حالا FULL HDبه چه سایز تصویری میگن؟
1920x10801920x1080برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رزولیشن هست . من برند گالاکسی که نیما جان گفتند کار نکردم و ولی خنک کنندش حتی با 740 گیگابایت قابل قیاس نیست . کلا کارتی LOW PROFILE هست
![]()
nima_hl (25-10-14), seyed mamali (25-10-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks